2020.05.01. Kiemelkedő nap

2020.05.01. péntek

Zöld tara és Gyógyító Buddha napja van és 100 szoros szorzóval működik,

bármi amit negatívan vagy pozitívan cselekszel vagy beszélsz illetve gondolsz. Minden spirituális gyakorlatodra szintén vonatkozik az áldás.  Ezen a napon dönthetsz az egészségedről és a fejlődésedről,  JELENTKEZZ a tanfolyamra.

A gyógyító Buddha egy megvilágosodott lény, aki elfogulatlan együttérzéssel segíti minden élőlénynek. Megvédi az élőlényeket a testi és lelki betegségektől, valamint más veszélyektől és akadályoktól és segít nekik felszámolni a három mérget – a túlzott ragaszkodást, a gyűlöletet és a tudatlanságot – amelyek minden betegség és veszély forrását jelentik.

A buddhista vallási gyakorlatokban a Zöld Tara elsődleges szerepe a megmentés. A veszélyek, félelmek és szorongások legyőzésében segít, és különösen tisztelik azért a képességéért, hogy felül tud kerekedni a legbonyolultabb helyzeteken is. Követői szerint a Zöld Tara könyörületes, és ha segítségül hívják, gyors cselekvésre képes.

Ebben a hónapban még 7-én Amitabha Buddha, 22-én Sakyamuni Buddha, és 30-án szintén Zöld Tara napja lesz 100 szoros szorzóval.

Részletesen a tanfolyamról.

Menü