Halál

A halál témája nagyon személyesen érint engem is. Édesanyám 2016 őszén távozott. Bár nem ért felkészületlenül, mert az elmúlt években – a segítők és a ”mindenható” támogatásával –többször is maradásra bírtam, hogy még jelen életében feldolgozhassa életfeladatait, távozása nehéz teher volt számomra. Spirituális tevékenységem során sok léleknek segítettem a továbblépésben, mindig kerestem a lehetőséget, hogyan lehetne a Tibeti Halottaskönyvben leírtakhoz hasonlóan segíteni, ami a keleti vallások gyakorlatában természetes. Sokáig azonban erre nem kaptam lehetőséget,de nemrégiben eljött a nagy nap és megnyílt előttem az út. Még aznap Budapesten sor került egy szertartásra, majd másnap repülőre ültünk és Katmanduban egy egész napos szertartás keretében segítettek édesanyámnak egy kolostorban. 1000 mécsest gyújtottunk és meg is örökítettük a szertartást, melyen a kolostor összes szerzetese részt vett. Egyúttal a felhatalmazásokat és a gyakorlatot is átadták részünkre, hogy az elhunyttal kapcsolatban milyen szertartást szükséges itt Magyarországon elvégezni.

A kolostor által elfogadott adomány, melyért a kolostor összes szerzetese egy egész napos szertartást végzett, nem volt több, mint amennyiben nálunk egy koporsós temetés kerül. A szerzetesek viszont csak az elhunyt lelkével foglalkoztak és segítették útján, míg itthon kimondottan a külsőségek és a fizikai test eltemetésére irányul a figyelem.

 

A szertartáson arra gondoltam, hogy másnak is nagy segítség lenne ez az út, ha szeretne elhunyt hozzátartozójának segíteni a továbblépésben. Ennek ismertetésében és gyakorlati lebonyolításában, a szükséges eszközök biztosításában és az ügyintézésben szívesen segítünk másoknak is.

Amennyiben segíteni szeretne elhunyt hozzátartozójának, a hozzátartozó halálát követően a phowa@revbirojozsef.hu e-mailcímen lehet érdeklődni. Kérjük, az e-mailben írja meg elérhetőségét, telefonszámát.

Menü