„A Technika” – út az egészséghez

Ez a technika tárháza mindazon életminőséget javító hatékony eszközöknek, amelyek segítenek visszahozni az egészséget, az egyensúlyt az életedbe. A minőségi változások a gyakorlatok megfelelő arányával és rendszeres gyakorlással érhetőek el. Ahogy két mesterszakács ugyanazokkal az alapanyagokkal teljesen különböző ízű ételt tud készíteni, ha az arányokon változtat, úgy a spirituális gyakorló is tud némi finomhangolással jelentős változásokat beindítani. Ha eddig végeztél spirituális gyakorlatokat, de úgy érzed, hogy nem történt tényleges gyökeres változás, nem látod az eredményeket, akkor biztosan itt a helyed nálunk.

Ez a technika, amelyben a különböző gyakorlatsorok megfelelő aránya biztosítja számodra, hogy a zavaró érzelmeiddel dolgozhass, elengedd őket, és megtisztítsd az elmédet. A gyógyító technikákkal elsajátításával segíthetsz saját magadnak és családodnak a harmónia visszaállításában. Nálunk teljeskörű támogatást kapsz ahhoz, hogyan változtass étkezéseden, életmódodon, hozzáállásodon és kommunikációdon, amennyiben eldöntötted, hogy változtatni szeretnél a körülményeiden és az önfejlesztés útjára lépsz.

A  kezelések segítik a testi és lelki fájdalmak enyhítését, elakadások oldását. Egy különleges kezelőcsapat várja a pácieneket, amely tagjai bejárták Nepált, Indiát, számos tanításon, beavatáson vettek részt. Akik a keleti és nyugati  képzésekkel magas szintre tudták fejleszteni magunkban a harmóniát, hogy másoknak is segíthessenek ezáltal.

Azok számára, akik szeretnék megtenni az első lépéseket testi és lelki gyógyulásukért, tegyenek magukért és családjukért, részt vehetnek a  képzéseken.
Ezen alkalmakkor olyan gyakorlatok tanulhatóak meg, amelyek könnyedén beépíthetőek a hétköznapi életedbe, és rendszeres gyakorlással minőségi változást hoznak az életedbe.

Azon tanítványaim számára, akik a családi, munkahelyi, vagy éppen baráti kapcsolataik kommunikációs interakcióit szeretnék jobbá tenni, kapcsolataikat gyógyítani, hatékony kommunikációs eszközrendszert kínálok egy nemzetközi módszertan bevezetésével.

A  gyakorlás összeségében minőségi változást tud hozni minden korosztály életébe, támogatja a gyógyulást legyen szó fizikai vagy lelki fájdalmakról idős vagy fiatal korban.

Amit kínálunk:

  • A mindenki számára elérhető  kezelés testi és lelki fájdalmak oldásában segít. Betegségek folyamatai tudnak pozitív irányba mozdulni a kezelésekkel, legyen szó szorongásról, depresszióról, vagy éppen daganatos vagy mozgásszervi problémákról. A kezelés mellett tudunk segíteni abban, hogy megértsd miért van szükség akár másfajta étel bevitelére, hogy változást generálj a folyamatban, támogasd a gyógyulásodat fizikai szinten is. Ehhez a mozgás különféle fajtáit is felhasználjuk.
  • Meditációs technikák elsajátítására és közös gyakorlásra van lehetőség nálunk. A rendszeres meditációkhoz becsatlakozhatsz személyesen, vagy a Facebook online közvetítésének segítségével a világhálón keresztül.
  • A tábor – ahol a közösség tagjai nyaranta találkozhatnak, megoszthatják tapasztalataikat és közösen vehetnek részt a gyakorlásokon és együtt pihenhetünk.

Képzéseinken, meditációs és egyéb gyakorlatokkal bárki elsajátíthatja a tiszta tudat megteremtését és fenntartását a mindennapokban! Ehhez első lépésként jelentkezz a „Spiritualitás és a jobblét kezdete” tanfolyamra, ahol elindulhatunk együtt az úton!

Menü