Történt már meg veled, hogy…

 • …megbántva érezted magad, ezt mégsem tudtad elmondani, inkább magadba roskadtál?
 • …másokat gyengének tartottál és úgy érezted, nem képes egyről a kettőre bármit is átvinni?
 • …ismerősöd tökéletes magyarázatba kezdett, mégis annyira elkomplikálta, hogy semmit sem lehetett érteni belőle?
 • …hogy mások meggyőződése es elvárása annyira rád volt nyomva, hogy levegőt sem kaptál?
 • pfuj, nem volt kedved valamihez és csak a kibúvás jutott eszedbe?
 • ….igazából időre lett volna szükséged és térre, hogy bármit is eldönthess, de csak tolták az információt?

AKKOR itt a konkrét, megfelelő, átgondolt, személyre szabott ajánlatunk:

 • …megtanulod, hogyan tudj önmagad lenni, miközben jól érzed magad egy közösségben és úgy érezd jól magad, ahogy te vagy; másokat is úgy tudj elfogadni, amilyenek, s eközben nem bántod magad semmilyen megfeleléssel.
 • …egy hatékony, azonnal alkalmazható eszközt kapsz, hogy minden másodpercben sikert foghass a kezedben.
 • …részletes, pontos információkat kapsz a tökéletes munkavégzéshez és mindeközben magadat is jónak látod.
 • …egy minőségi, tudományosan validált eszköztárral ismerkedsz meg a megfelelő látásmód kialakítására és véleményed megfelelő képviselésére.
 • …tuti jó tippeket kapsz, hogyan tudj a nehéz helyzetekben is vidám és pozitív maradni, hogy élvezhesd az élet minden percét.
 • …megkapod a megfelelő információt és irányítás lehetőségét, ami által saját teret és időt teremthetsz magadnak úgy, hogy a külvilág is elfogadjon és elismerjen.

A PCM™ – Process Communication Modell egy kommunikációs és személyiségmodell, egy innovatív eszköztár az önismeret fejlesztésére.

A különféle személyiségtípusok és a velük együtt járó kommunikációs dinamikák azonosítására kínál magas szinten validált módszert.

A PCM segítségével bárki megtanulhatja, hogyan tud más embereket megérteni, motiválni és velük hatásosabban kommunikálni. A modell jól érthető, azonnal alkalmazható, és napokon belül hatásos viselkedésváltozást tesz lehetővé.

A PCM tréning a következő célok elérésében lesz a segítségedre: 

 1. Megismered saját személyiséged szerkezetét, működési módod, erősségeid és fejlődési területeid, hogy mi a belső struktúrád. Az egyénre szabott, Taibi Kahler munkássága nyomán tudományosan elismert és validált „Személyiségem Kulcsa” személyiségprofil szintén segítségedre lesz ebben.
 2. Megismered a 6 személyiségtípust, azok jellemvonásait, kommunikációs és működési módját, ami segít mások megértésében és elfogadásában.
 3. Megismered személyiségtípusod előnyben részesített észlelésmódját, saját kedvenc „szemüveged” a világra.
 4. Megtudod, mi a kedvelt vezetési stílusod, hogyan vezetsz és hogyan szereted, ha vezetnek.
 5. Az általad kedvelt kommunikációs csatornákat is megismered, kommunikációs erősségeid, hogyan szeretsz kapcsolatba lépni másokkal, ugyanakkor fejlődési lehetőségeidet.
 6. Új stratégiát alakíthatsz ki és gyakorolhatsz arra vonatkozóan, hogy miként használd személyiségszerkezeted a más személyiségtípusokba tartozókkal folytatott kommunikációban, a hatékonyabb emberi kapcsolatok és munka kialakítása érdekében.
 7. Megismered munkavégzési és társas preferenciáid, hogyan és hol érzed jól magad.
 8. Megismered egyéni pszichológiai szükségleteid és motivációd, hogyan adhat a belső hozzáállásod 100% energiát neked.

Betekintést nyersz abba is, hogyan ismerd fel a stresszfaktorokat és gyakorlás által hogyan kezelheted ezeket, illetve hogyan helyettesítheted pozitív viselkedésmóddal, hogy hatékonyabb lehess.

Menü