3. Tábor 2019. Kiskunmajsa 2019.07.06.-12.

2019  Tábor ! JÚLIUS 6-12. között Ismételten várunk a táborba, de úgy is mondhatnám várunk most először a TÁBOR-ba. Először is a rugalmasság, amit már 2 éve tanulunk, most kifelé is megmutatkozik, mert az ez évi TÁBOR nem hétfőtől vasárnapig fog tartani, hanem szombaton fogunk kezdeni és pénteken lesz „hivatalosan” vége!

Mindezt azért, mert ebben az évben akkor van egy 10.000.000. szoros nap és ennek az energiája fogja fémjelezni az egész TÁBOR-T !

Nekünk kell tudnunk alkalmazkodni a kínálkozó lehetőségekhez és mi ezt meg is tesszük. Nos, akkor nem maradt más hátra, mint a programok! Miközben írtam ezt a pár sort az a sugallatom jött, hogy talán nem is ez a leglényegesebb! MI nem a programok miatt megyünk, hanem hogy eltöltsünk együtt szeretetben, békében és harmóniában egy pár napot. Olyat, amilyet a szívünk diktál, mégpedig tisztán.

Biztos lesznek programok! Azoknak a kedves TÁBOR érdeklődőknek, akiknek nagyon fontosak a precíz adatok ez a kihívás egy nagy lehetőség a változásra. Nagy szüksége van az embernek a hitre, mindaddig, amíg bizonyosság nem lesz belőle.

Egy kis bizonyosság:

  • Természetesen lesznek meditációk, vezetett meditációk és befelé figyeléssel is fogunk foglalkozni ( ha még sohase meditáltál, akkor is be tudsz kapcsolódni, segítünk az elindulásban )
  • Tovább mélyítjük a negatív érzelmek témát, mármint a hétköznapokban hogyan tudunk megszabadulni tőle
  • Foglalkozunk egy kicsit a légzéssel is, hogyan tudjuk felhasználni a hétköznapokban, azon kívül, hogy életben tartja a fizikai testet
  • Természetesen a testünk karbantartása is fontos helyet foglal el a napjainkban, ezért napi gyakorlat is lesz
  • Lesz beszámoló a nepáli zarándoklatról (ami a leírásokból kimaradt 🙂 )
  • Lesznek kezelések, bármilyen problémával lehet jönni
  • Előző életekből a problémák oldása
  • Lesz sok fürdés, szauna, játék
  • Főzőcskézni is fogunk újból, és jókat fogunk enni.

Abszolút természetesen és jól fogjuk magunkat érezni! Amit tanulunk, azt alkalmazzuk a hétköznapokban!!!

JELENTKEZÉS a Táborba

Amennyiben szeretnél már most bekapcsolódni a saját magunk megismerésébe és a betegséged gyógyításába,
akkor itt találsz info-t


2.  Tábor 2018. Kiskunmajsa 2018.07.16.-22.

 A kezdés: egy 10 milliószoros nap 2018.07.16. Ennél jobb nem is lehet…

A felhők felett…
– Gondolatok közösségünk 2018-as kiskunmajsai találkozójáról –

…mindig süt a nap. Tudom, látom és tapasztalom. Így van ez New York-tól Londonon át Tokióig, Budapesten, Katmanduban, és Kiskunmajsán is. Ennek nyugalmával indultam neki 2017-ben közösségünk első, remek hangulatban telt tábora után a következő évi tervezésének is, hogy 2018. július 16-án, egy tízmilliószoros napon újra találkozzak tanítványaimmal a napsütéses Kiskunság szívében, és megnyithassam a hagyományos kiskunmajsai  táborunkat.

Úgy tűnik azonban, hogy az Univerzum újra és újra tesztel ebben (is).

Hála Istennek, szoktam mondani, bízva abban, hogy pontosan az történik, ami a fejlődésemet leginkább szolgálja. Így történt, hogy a tábor előtti héten feleségem félidős terhessége komplikációkat hozott. Hirtelen olyan felhők gyülekeztek a családom életében, amelyeket nem tudok tovább elhajtani azonnal. Egyszerre két helyen nem tudok lenni, ezért úgy döntöttem, hogy 15 hónapos Milán fiammal vele maradunk, és lemondom az idei találkozót tanítványaimmal. Az utolsó pillanatban azonban feleségem állapota stabilizálódott, a kórházból is kiengedték. Bár – jelenleg is – otthoni pihenésre van szüksége, mégis meg tudtunk kicsit nyugodni. Emellett családom és tanítványaim is segítségemre siettek, így lehetővé vált, hogy megérkezhessek Kiskunmajsára a fiaimmal.

Az elmúlt évünk annak jegyében telt tanítványaimmal, hogy a test, a beszéd és a tudat szintjén végeztük gyakorlatainkat. A fizikai testünk karbantartása indult meg, a mozgás és az étkezés szintjén is. Emellett spirituális és energetikai gyakorlatokon keresztül olyan széles alapot fektettünk le, amely a leghatékonyabb segítséget jelenti mindenki számára. Kézzelfogható változásokat, gyógyulásokat hoz/hozott számukra. A tiszta Önvalónk megtapasztalásán dolgozunk. Azon, hogy az Elme és az Ego által gyártott illúzióktól, zavaró érzelmeinktől megszabaduljunk.

A hetünk is ennek jegyében, a test, beszéd és tudat tisztításával telt. A reggeli napüdvözletek, közös meditációk, leborulások, kezelések, utazások és vezetett beszélgetések segítségével a zavaró érzelmeink okait tártuk fel, és vizsgáltuk magunkat a hét folyamán. Dolgoztunk a büszkeséggel, haraggal, vággyal és ragaszkodással, irigységgel, féltékenységgel, félelemmel, és a nem tudással is, azért hogy lepakolhassunk ezekből annyit, amennyit csak tudunk, hogy tisztuljunk. Meditáltunk szaunában, medencében, fűben ülve és még a közértben is azért, hogy változzunk. Azért, hogy kitakarítsuk elménket, ezáltal tiszta Önvalónkat hozzuk felszínre.

Úgy döntöttem, hogy nem állunk meg, az eddig épített alapokat további téglákkal erősítjük. A hét folyamán tanítványaimmal megosztottam terveimet. Az eddigi gyakorlatok folytatása mellett képzéseimet kiegészítő, úgynevezett plusz tanfolyamokkal bővítem, amely még intenzívebb segítséget ad számukra, az eddigi gyakorlatok hatékonysága fog ezektől nőni. Továbbá beszédük szintjén való fejlődéshez, egymással és magunkkal való kommunikáció javításához új belső és külső kommunikációs tanfolyamok lesznek majd elérhetőek az idei évtől. Mindezekről bővebben olvashattok itt a weboldalon a képzések menüpontban is.

A 2.  tábor folyamán kaptunk hideget, meleget, napot, szelet és esőt is mégis mosoly van az arcomon. Úgy érzem, hogy tartalmasan telt a hetünk, töltődtünk együtt és örültem, hogy mégiscsak összejött az idei tábor, tudtunk találkozni egymással. És amikor egy nagyszerű napos szombat után éjjel leszakadt az ég, és hatalmas eső mosta el a kemping egy részét, mégis tudtam örülni, mivel tudtam, hogy jó úton haladunk. Ahogy az időjárás is visszatükrözte: tisztulunk.

Vasárnap reggel ugyan nem láttuk, de tudtuk, hogy a felhők felett a nap hét ágra sütött. Ennek jegyében üdvözöltük azt a táborlakókkal, és közös meditációval, majd áldással búcsúztunk egymástól.
Köszönöm mindenkinek az együtt töltött hetet. Jövőre találkozunk ugyanitt!
Révbíró József

 Listaár 2016-banKedvezményes ár 2017-ben és 2018-ban:
felnőtt900 Ft/fő/éj810 Ft/fő/éj
gyermek (6-14)650 Ft/fő/éj585 Ft/fő/éj
lakóautó1.050 Ft/éj945 Ft/éj
lakókocsi600 Ft/éj540 Ft/éj
sátor550 Ft/db/éj495 Ft/db/éj
áram:900 Ft/éj900 Ft/éj
autó500 Ft/éj500 Ft/éj

Első  Tábor 2017. Kiskunmajsa

2017.07.17.-23.

Kiskunmajsa Jonathermal Kempingben a Tábor

Kíváncsian érkeztünk meg a kiskunmajsai Jonathermal Kempingbe az első Táborba. A kemping területén sétálva azonnal feltűnt, hogy milyen csendes, nyugodt a hangulat. Sokan sátoroztak, páran kő- vagy faházakban szálltunk meg. Jó volt látni, hogy sok család gyerkőcökkel érkezett, sőt, páran kutyával is jöttek.

A főépület nagytermében hat órakor Révbíró Józsi mester köszöntött minket, majd megnyitotta a tábort. Félkörben ültünk körülötte, mint a görög amfiteatrumokban. Mivel a tábor kezdete épp Gyógyító Buddha napjára esett (amelyen minden karmikus gondolat, szó és tett százszoros értékű), külön öröm volt számunkra, hogy Mesterünk átadta nekünk a mantrát, mellyel magunkat és másokat is tudtunk gyógyítani.

A program laza volt: minden napra az öt negatív érzelem – büszkeség, düh, féltékenység, vágy és nemtudás – saját magunkban való megfigyelése volt a feladat. Reggel és este voltak rövidebb programok, semmi sem volt kötelező, szabadon végezhettük a meditációkat és gyakorlatokat.

     Minden nap reggel kilenc órától délig lehetőség volt kezelődni és utazni a nagyteremben, ahol fantasztikusak voltak az energiák. Olykor előfordult, hogy amíg valaki épp kezelésre várt, önként és boldogan megkezelt egy másik várakozót – jó volt látni, hogy milyen segítőkészek és szeretetteljesek a táborlakók. Déltől kettőig pedig ugyanitt frissítő masszázsban részesülhetett, aki időben bejelentkezett.

      A keddi kora reggelt (és aztán sorban minden reggel 6 óra előtt már várt minket Révbíró Józsi mester, és együtt végeztük a gyakorlatokat) tizenkét Napüdvözlettel kezdtünk, ami egy rövid és nagyon hatékony jóga gyakorlatsor, tisztítja és beindítja szervezetünk meridiánjait. Eleinte inkább a mozdulatokra figyeltünk, de aztán hamar megtalálta mindenki a maga ütemét. Kellemes forróságot és lazaságot éreztek többen is a nyújtások és hajlongások hatására. A jóga után Sárkány Csabi vezetésével minden érző lény üdvéért borultunk egy kört a Menedékfa előtt és amikor a végén közösen zengtünk a gurujóga hangjait, abba az egész terem finoman belerezgett. Felemelő érzés volt!

Aznap a büszkeséget kerestük, mikor is hogyan jelenik meg bennünk, melyik elkapott beszélgetésben érezzük, hogy „bezzeg mi jobban csinálnánk”. A strandon való pihenés nagyon kellemes volt, persze közben azért jól eszünkbe jutott egy-egy gőgösebb emlék – ezekkel az esti meditációk során foglalkoztunk.

     Szerdán Szabi szauna szeánszán a délutáni órákban tudatosan figyeltük meg a csakráink működését a forró szaunában ülve, majd a medencékben a víz elemet gondolatban segítségül kérve megszabadultunk mérgeinktől. Szerencsére a fürdőben három jó forró finn szauna mellett gőzkabinban is lehetett izzadni, aztán többféle meleg- és hidegvizes medencékben is volt lehetőség úszni, vagy kedvünkre ücsörögni is (egyébként a fürdőben szabadtéren is volt termál-, gyerekfürdő, sőt, hullámtörő medence és négy csúszda is)!

Aznap este kivételesen nem az épületben, hanem a sátorok között, a fűben félkörben ülve meditáltunk, gondolatban összegyűjtöttük a napközben előkerült haragjainkat, düheinket. Ezután igazi tábori svédasztalos vacsoránk volt: a saját magunk által készített finomságokat raktuk be a közösbe. Mindenki hozzátette azt, amit tudott: volt, aki gyümölcssalátával készült, mások zsíros-ajváros-hagymás kenyereket kentek. A babgulyástól kezdve a hagymás-fetás dinnyesalátán keresztül egészen a strucctojásos(!) lecsón át sokféle ínyencfalattal találkoztunk. Józsi mester görög levest fözőtt nekünk.A kiadós vacsora után kisebb körökben leültünk a fűben, jókat beszélgettünk, kezeltük is egymást, a gyerekek pedig viháncolva fociztak a szürkületben.

       Csütörtökön a reggeli nyitó programokon után aznapra a vágyak és ragaszkodások megfigyelése volt a cél. Este a Dr. Strange című fantasztikus filmet néztük a nagyteremben – remekül illett az aznapi megfigyeléseinkhez. A vágy és ragaszkodás feladásáról, az egó meghaladásáról és önfeláldozásról szóló rendkívül látványos film egészen elgondolkodtató volt.

       A pénteki nap az irigységtől és féltékenységről szólt – volt megfigyelni való bőven. Az esti meglepetés vendég Baktai Ádám védikus pap volt, aki fergeteges stílusában mesélt fiatal éveiről, a kolostori kalandjairól és arról, hogyan is vált belőle szerzetes. Dőltünk a nevetéstől, eközben Ádám észrevétlenül megtanított minket az ájurvédikus napfelosztásra. Frenetikus élmény volt, szívesen hallgattuk volna még sokáig.

     Szombat reggel már egészen folyékonyan ment a Napüdvözlet, egyre jobban éreztük a gerincünkben vagy vesénknél elinduló energiaáramlást, a borulással meg egyre csak takarítottuk magunkat. Nemtudáson és butaságon elmélkedtünk, többször többféleképpen is rájöttünk, hogy mennyire tudjuk, hogy nem tudunk semmit. Az esti meditáció során pedig az öt elem segítségével végre megszabadultunk az egész héten gyűjtögetett büszkeségünktől, haragunktól, vágyainktól, irigységeinktől és nemtudásunktól.

Meditáció után H.W. L. Poonja „Papaji” mester „Hagyj fel a kereséssel” című dokumentumfilmjét néztük meg, ami oly habkönnyű témákat feszegetett, mint a megvilágosodás, helyesebben Önvalónk megtalálása, saját magunk megismerése. Egyszerre volt nagyon könnyed és igen tömény anyag, páran bele is szédültünk. Józsi mesterem megjegyezte, hogy ő bizony közel ötvenszer látta már, de még mindig talál benne újat, ekkor egy kicsit megnyugodtam.

       Végül vasárnap, Újhold napján zártuk a tábort, ami szintén százszoros erejű nap volt. Feltöltődve és gazdag érzésekkel búcsúztunk el egymástól. Éreztük, hogy nagyon sokat kaptunk ezalatt a hét nap alatt és sok testi-lelki feleslegünktől szabadultunk meg. Kíváncsian várom a következő tábort!

Menü