Gyerekeknek, kisiskolásoknak (6 éves kortól)

A szülőkkel közösen végzett meditáció pozitív minták elsajátítását teszik lehetővé a gyerekek számára. Egyrészt megtanulják, hogy a fizikai testük, hajuk, foguk tisztátása mellett a mentális tisztítás is a hétköznapok részévé válhat. Másrészt egy-egy – a számukra is könnyedén elsajátítható – gyakorlat megismertetésével támogatjuk őket saját harmóniájukat megteremtésében. Ezáltal a gyerekek eszközöket kapnak a hétköznapokhoz. Hiszen a meditáció segít önmaguk megismerésében, a lecsendesedésben, az összpontosításban, stresszkezelésben, legyen szó az iskolai kihívásokról, a megfeleléssel járó szorongásokról vagy éppen tanulási és/vagy figyelem zavarokról.

Serdülőknek, fiataloknak

Serdülő kori érzelmi viharok, elakadások, önbizalomhiány oldásához rendkívül hasznos támogatást nyújtanak a tanfolyamok, a meditációk, és a kezelések is. A fiatalok számára a technikák és gyakorlatok elsajátítása olyan eszközöket adnak a hétköznapokhoz, amelyekkel magabiztosan, könnyebben vehető egy-egy nehéz időszak az iskolában is.

Aktív korú felnőttek

Az aktív korúakon van a legnagyobb súly, érzelmileg és fizikailag is rendkívül leterheltek. Rendezetlen családi kapcsolatok, munkahelyi nyomás, akár egzisztenciális nehézségek, és még sorolhatnám a problémákat, amelyekkel küzdenek korosztályom tagjai. Csupa olyan terület, amely még egy jó állapotban lévő szervezetet, idegrendszert és kihívás elé állít. Hát még az elfáradt testet és lelket.

Az önfejlesztés, meditációk és tanfolyamok segítséget jelentenek olyan állapotba hozni szervezetünket, energetikai rendszerünket, tudatállapotunkat, hogy képesek legyünk felülemelkedni, változtatni magunkon és ezáltal körülményeinken. A tanfolyamokon olyan komplex gyakorlatsor elsajátítására van lehetőség, amely akár munka mellett is könnyedén végezhető, rendszeres gyakorlással  rövid időn belül látványos változások indíthatóak be.

Idősek

A méltó öregkorról sok szó esik. Majd meglepődve tapasztaljuk mennyire nehéz is mindezt megvalósítani. Amikor az idős ember fizikai aktivitása minimálisra csökken, akkor találkozik az egészségügyi rendszer visszásságaival, hogy mennyire is kiszolgáltatottá válik, amikor mások jóindulatára szorul.

Megöregedni aktívan, méltóságteljesen is lehet, az érzelmi és értelmi intelligencia elveszítése nélkül, amihez egy plusz motiváció is társul, ha szinte utolsó percig képes az idős ember önellátóvá válni.

Ez a családnak és az idős embernek is nagyon fontos, hogy a szeretett személy az élet csodáját utolsó pillanatig át tudja élni.

Ehhez nyújtanak nagy segítséget a tanfolyamaimon elsajátítható technikák, amelyekkel mind a demencia, és egyéb időskori betegségek megelőzhetők, helyére pedig egy kiegyensúlyozott, belső békével telített, boldog időskor költözik.

Ha úgy érzed, hogy épp neked, vagy családodnak, barátaidnak, kollégáidnak segíthetek, jelentkezzetek tanfolyamaimra! Kezdjünk el még ma egészségesen élni!

A tanfolyamokról itt olvashatsz: Képzések

Menü