10.000.000 szoros nap! Október 27.

    A tízmilliós napok teremtő napok, melyeken a gondolat ereje tízmilliószorosan hat és azt vonza be amire gondolunk. Ezek a napok Buddha életének a fontosabb állomásainak, megvilágosodás, a tanítások elindítása, az elmenetele, stb. A mai világban eléggé le lett hozva a 3 dimenzióba ez a nap és olyan gondolatok fogalmazodnak meg az emberekben, ami a fizikai világgal kapcsolatosak, és az anyagi szinten elérhetőek.
        Úgy gondolom ezeket a pozítiv gondolatokat inkább a spiritualitasban vagy a szellemiségben, a lelki világban megvalósítandó pozítiv cselekedeteinkhez kellene közelíteni. A szellemvilággal kapcsolatos pozítiv „vágyinkat” kellene előtérbe hozni a mai napon. Kerülni kellene a negatív cselekedeteket, a veszekedéseket a haragot, mindenkihez szeretettel fordulni még akkor is, ha úgy gondolod ő a legnagyobb ellenséged.
        Amerre nézel, az történik veled – az összes zűrös emberi kapcsolatok átalakítását elkezdheted a mai napon 10 milliószoros erővel. Minden szellemi gyakorlatodat ez az erő, ez az energia hatja át a mai napon.

        Természetesen, hogy a továbbiakban is fent tud tartani azokat a pozítiv változásokat amit elindítasz a mai napon, várlak a tanfolyamokon, konzultációkon és egyéni avatásokon, ahol speciálisan a hétköznapokra visszük át ezeket a pozítiv változásokat. Azért, hogy könnyebben, boldogabban és szabadabban, a félelmeink nélkül egészségesen tudjunk élni.

Egy tanfolyam, ami megváltoztatja az életed…

Most van a legmegfelelőbb pillanat, ne hagyd ki!

Menü