Mit kell megtanulni az életünk mostani szakaszában?

Ez egy sok szálon futó Játék!

 

   Mindegy, hogy milyen szinten vagyunk, jól érezzük magunkat vagy rosszul, betegek vagyunk vagy egészségesek, (bírjuk még, de vannak gyenge pontjaink).

    A most körülöttünk zajló események akár nemzetközi, akár nemzeti, akár lokális, akár családi, akár személyes konfliktuson alapulnak, most a legfontosabb, hogy ebbe a folyamatba hogyan tudunk pozitívan, segítően bekapcsolódni.

     Miért kellene ezt így tenni? Mert ez adja meg a belső, békéd, a harmóniád, a nyugalmad és a boldogságot még ebben a világban is.

  Jó, de nehogy már el kelljen viselnem,…. És itt sorolhatod az összes eszedbe jutó kifogást. Abból a pontból, ahonnan most nézed a világot (világodat) teljesen igazad van, de ez csak feszültséget hoz számodra.

     A kérdés jogos, és jól kell feltenni: Mit kell másképp csinálni, hogy más legyen a végeredmény? Ahhoz, hogy ez megváltozzon,  máshonnan kell mindezt szemlélnem, egy magasabb szintről, ott ahol több az energia, ami megváltoztatja  a környezetet, és ezt a megváltozott környezetet másképp fogom érzékelni és számomra az lesz a valóság. Ott megváltoznak, javulnak a gyenge pontjaink, a betegségek csökkennek, az egészség kezd visszatérni, stb.

     Mindenki kívül, a fizikai világban szeretne megváltoztatni dolgokat, amit csak korlátozva lehet és ez nem hoz se boldogságot, se igazi változást. Mindent a fizikai világ felől nézünk, mert azt „hisszük”, hogy ebben élünk. Pedig a botnak van egy másik vége is…       

Ha azt megtaláljuk….

Erre van itt most lehetőség!

2024.05.05. vasárnap Kezdő tanfolyam  Jelentkezés

Menü