” A Technika, Hazatérés kezdete” tanfolyam sorozat

Informatív volt, gyakorlatias dolgokkal az elmélet mellett. Nagyon hasznosnak találom a személyre szabott dolgokat, és az ajurvédikus vonalat. Kifejezetten tetszik, hogy nem kizárólag a dogmatikus
hangulatú elméleti oktatás, hanem kitér és kiemeli a fizikai testet is. Ezáltal az egész aanyag sokkal könyebben implementálható a hétköznapi életben.Jól éreztem magam, tisztultam, tanultam, fejlődtem és sikerült lecsatlakozni néha már kellemetlen „fonalról”. Felszabadultabb és energizáltabb lettem. Köszönöm! M. Gergely

A sok meditáció volt a legjobb, aztán a szűk „ családi” kör ( hogy kevesebben voltunk) , a gyakorlati dolgok ,a betekintés az ajurvédába. Kezdő tanfolyam , tehát az alapokat raktunk le, ez meg volt.Nyugodt , kiegyensúlyozott a tempó, ez is tetszett, Nyitott voltam és pozitívan fogadtam mindent. Kicsit aggódom, hogyan lesz mindez megvalósítható. Így hát hajrá meditáció! Köszönjük hogy itt lehettünk és tőled tanulhattunk! U. Zs.

Jó volt többedszerre is végig hallgatni, mert az első kezdő tanfolyam óta sok új tapasztat ért , és egész másképp érintettek ugyanazok a dolgok. Teljesen feltöltöttem, nagyon hasznosak. A test , a lélek és a szellem is sok pozitív dolgot kapott. Jól sokat segít a továbblépésben, az új kezdetben , hogy hogyan érdemes felépíteni az új életet. T. Anikó

Könnyebb rugalmasabb átláthatóbb tanfolyam vezetés, mélyebb kibővítettebb anyag. Összeszedettebb és gyakorlati ismereteket adó, átláthatóbb szerkezet, tetszett! Sok új dolgot kaptam, és értettem meg a meditációk alatt, közelebb kerültem önmagamhoz, inspirációt és támpontot adott a fizikai változáshoz, táplálkozás átalakításhoz. S. K.

A meditációk tettszettek, hogy mindig azzal kezdtünk, zártunk nagyon jók voltak. Segítettek az összpontosításban.A megszokottan jó módon kaptuk meg az információkat, amik nagyon hasznosak is, Sok olyan gondolatot is kaptam , ami segít a változásban. Azon gondolkodtam, hogy ha valakinek nehezen megy az ülés, lehet hogy segít, ha nyomatékosítjuk azt az információt ,( tanácsot , hogy ha több párnát tesz maga alá, könnyebb lehet ) én legalábbis ezt tapasztaltam. Nagyon hasznos, segít abban amit célul tűzött. Jó volt élveztem Köszönöm! K. Dóri

Sok új dolgot hallottam, és sok régi dologról új megközelítésben. A meditációs technika gyakorlása sokat segített. Jó a kis létszám. A kíváncsiság hajtott. Tetszett , örülök hogy eljöttem. Elmondom másoknak. Tetszett hasznos volt! Dr. H. Á.

A korábban elsajátított tudást – amiben voltak bizonytalan folyamatok – újra fel elevenítettük és ezáltal jobban beépítettük.Érzem magamon a két nap alatti feltöltődést , az energia szintem magasabb lett. Abszolút sokat adott nekem és mindenképpen tovább motivál abba az irányba amin elindultam. Szerintem szuper volt , örülök hogy itt lehettem. KÖSZÖNÖM! K.Á.

Jó a tanfolyam összetétele , érdekes informatív. Tetszenek a kezelési pozíciók. Így teljesnek érzem őket. Szuper hogy sok meditáció van. K. A.

Minden elhangzott ami az én boldogulásom segíti. Végre megtanultam meditálni. Köszönöm.Nagyon gondosan összeállított program.. Nagyon jól éreztem magam Köszönöm, Lné.

 

Menü