Telihold – Amithaba Buddha napja

Telihold – Amithaba napja

    A mai napon minden tevékenység legyen jó vagy rossz 100 x-os szorzóval müködik. Lehet ebben hinni és lehet nem hinni, de vannak dolgok ebben az univerzumban ami  ettől függetlenül müködik, mert az alapját képezi és hozzátartozik.

   Ilyenkor feszültebbek lehetünk, feljöhetnek régi sérelmek, és attól függően hogyan reagálsz ezekre az érzelmekre az fog a 100 szorosára emelkedni. A negatív is és a pozitív is.

   De ezek a sérelmek, feszültségek bármennyire is hihetetlen, de nagy segítségünkre vannak. Megmutatják mitől kell megszabadulni, mit kell elengedni, mi az amit ki kell szelektálni, el kell hagyni az életünkből, egyszerűen szanálni kell.

   Az sem véletlen, hogy ezen a napon jönnek fel ilyen erősen sokunkban ezek a feszültségek, mert az elkövetkező időszak, a fogyó hold, amikor igen is minden olyan mérgező dologtól, ami megkeseríti az életünket sokkal könnyebb megszabadulni.

    Ebben segítségedre lehet a vasárnapi tanfolyamunk, ahol alapból sok mindentől meg tudsz szabadulni és kapsz segítséget az elengedéshez, amit mindenki csak javasol – ENGEDD EL!

De hogyan?

Így: https://www.revbirojozsef.hu/meg-mindig-a-valtozasok/

Sok ember retteg a változástól, pedig igazából csak felszabadítod magad a félelem, a fájdalom, a düh, a harag, a tehetetlenség, a mozdulatlanság, a kirekesztettség alól. 

Menü